ZAKAJ PRI PROALPU NIMAMO ČRNIH PETKOV?

Pri nas nimamo črnih petkov

Pri nas nimamo črnih petkov. To je odgovor na vprašanje, ki nam ga pogosto zastavijo nekateri kupci ali pa samo mimoidoči. Pri nas tega potrošniškega praznika ne praznujemo, saj se nam preprosto ne zdi pravičen. Zakaj pa ga ne praznujemo?

 

  • PRODAMO TOLIKO, KOLIKOR LAHKO IZDELAMO

    Čevlje izdelujemo sami, kar pomeni, da jih izdelamo toliko kot jih lahko prodamo in nam izdelki »preteklih sezon« ne ostajajo in jemljejo skladiščnega prostora.

 

Naši čevlji niso modna muha. ki bi v skladišču po eni sezoni obležala pozabljena, ampak jih z veseljem (glede na povpraševanje) ponujamo kar nekaj let zapored, naše zveste stranke pa se po njih ves čas vračajo.

 

  • CENA KVALITETNIH MATERIALOV OSTAJA ENAKA

Zelo radi poudarjamo uporabo prvovrstnih materialov. Vse komponente naših čevljev so narejene iz kvalitetnih evropskih materialov, katerih cena na tržišču ostaja ista vse dni v letu. Od uporabe teh materialov pri nas ne odstopamo, saj se zavedamo, da so prav ti ključni pri končnem proizvodu. Prav tako naše čevlje tudi mi kupcem ponujamo po proizvodnih cenah, z neposredno prodajo. Na ta način se lahko izognemo trgovskim maržam, cene pa ostajajo enake, ne glede na to v kateri Proalpovi trgovini čevelj kupite.

 

  • NAŠE IZKUŠNJE IN DELAVCI SO NEPRECENLJIVI

Poleg prvovrstnih materialov nas odlikujejo bogate izkušnje bogate izkušnje pri izdelavi čevljev. Za njimi stojimo vse dni v letu in ne zgolj vse dni, razen na črni petek. Vsak čevelj je narejen ročno. Vanj je od njihove skice na papirju pa do končnega produkta, vloženo neskončno veliko znanja naših razvijalcev ter skrbnosti in marljivosti naših delavcev. Naši prodajalci so hkrati tudi svetovalci, ki naše čevlje odlično predstavijo, strankam pa se posvetijo v celoti in z njimi poskušajo poiskati sanjski par čevljev. Vsi delavci na vseh stopnjah podjetja si zaslužijo pošteno plačilo, saj igrajo ključno vlogo pri končnem izdelku. Z velikimi popusti in akcijami na črni petek bi svoje delo in kvaliteto čevljev preprosto razvrednotili, česar pa pri nas nikakor ne želimo – njihovo delo je enako dragoceno popolnoma vse dni v letu.

 

  • ENAKE MOŽNOSTI ZA VSE KUPCE

Zadnji razlog, zakaj se ne odločamo za razprodaje na črni petek ste vi, zveste stranke. med vami ne želimo delati razlik, prav je da za enak izdelek vsi prispevate enako, ne glede na to kje in kdaj ste kupili svoj par čevljev in prav je da je isti izdelek enako kvaliteten, ne glede na to, kdaj ste ga kupili.

 

Črnih petkov ne praznujemo, ampak pri nas praznujem raje vsak dan, ko iz naše trgovine odide zadovoljen kupec z novim parom čevljev. Še trikrat bolj pa praznujemo dni, ko se zadovoljni kupci k nam vrnejo po nov par čevljev.