Vračilo in menjava

Če vam izdelek, ki ste ga naročili v naši spletni trgovini, po telefonu, e-pošti ali preko socialnih omrežij ne ustreza, ga lahko vrnete oziroma zamenjate v roku 14 dni od prejema. Ob pogoju, da je neuporabljen oziroma nenošen.

Če ste naročili nepravo velikost ali imate kakršnekoli druge težave s prejetim izdelkom, vam lahko svetujemo, da pri ponovnem naročilu izberete pravi izdelek. Pišite nam na info@proalp.si. 

Obutve, narejene po vašem individualnem naročilu ne morete vrniti, če vam ne ustreza, nas kontaktirajte, da se dogovorimo o možnosti menjave. V našem interesu je, da našo obutev z veseljem nosite, zato se bomo potrudili, da vam ustrežemo.

Upoštevajte, da stroške vračila izdelka nosite kupci. Vrnjeni izdelki morajo biti neuporabljen in čisti.

Za vrednost vrnjenih izdelkov lahko naročite nove izdelke enake vrednosti ali pa zahtevate vračilo kupnine. 

Izdelke, ki jih želite vrniti, zapakirajte v originalno embalažo. Priložite list z naslednjimi podatki: vaše ime in priimek, naslov, številko in datum naročila, številko bančnega računa za vračilo kupnine ter po želji tudi razlog za vračilo. 

Izdelke oddajte na pošto in pošljite na Proalp d.o.o., Lom 74, 4290 Tržič. Svetujemo vam, da shranite sledilno številko paketa. 

Več o vračilih preberite v splošnih pogojih poslovanja.