Ugoden nakup vzorčne obutve Proalp in odprodaja nekaterih modelov

Izbiro standardnih barv Proalpovih modelov vsakodnevno bogatimo s preizkušanjem novih barvnih kombinacij, ki jih izdelujemo le v nekaj parih, da so za vzorec. Zaradi te specifike, ne najdejo vsi pari svojega kupca v doglednem času. Ob pregledu zaloge smo se odločili, da te pare ponudimo po ugodni ceni.

V desetletjih ustvarjanja smo razvili veliko novih modelov, ki prispevajo k bogati ponudbi obutve Proalp, ki pa je za nas postala težko obvladljiva. Nekaj modelov bomo prenehali izdelovati in vam jih tudi sedaj ponujamo po ugodnejši ceni. Gre za modele Trieste, Belluno, Bergamo, Bolzano,Torino, Porto. Zmanjšujemo tudi izdelavo modelov Palma, Aosta, Berlin, Bern, Vienna, Verona, ki bodo na razpolago le v eni ali dveh barvnih kombinacijah.

V tej ponudbi so le modeli iz športno-elegantnega programa, pohodnih in bosonogih modelov vam na tak način ne moremo ponuditi, saj jih nimamo na zalogi.

Organizirali smo se tako, da največ take prodaje poteka v naših štirih prodajalnah v Kranju, Ljubljani, Celju in Mariboru; upamo, da boste vsi, ki ste zainteresirani lahko prišli do njih. Potrudili smo se tudi, da smo pripravili slike modelov po velikostnih številkah, da si jih morda lahko naročite tudi na daljavo preko info@proalp.si. Vsekakor pa upoštevajte, da je priljubljene ženske modele kot sta balerinki Palma in Porto ter nizki čevlji Aosta, potrebno pomeriti, saj ne ustrezajo vsakemu stopalu in nagovarjamo predvsem tiste, ki jih že dobro nosite, da si priskrbite še kakšen par.

Cene tega ugodnega nakupa so:

VIENNA VB     60,00 €
BERLIN VB     60,00 €
BERLIN PRISA VB     60,00 €
AOSTA VB     55,00 €
BOLZANO VB     60,00 €
LUCCA VB     60,00 €
PALMA VB     57,00 €
PORTO VB     55,00 €
RETRO VB   130,00 €
TORINO VB     45,00 €
VERONA STARA VB     70,00 €
BERGAMO VB     75,00 €
BELLUNO VB     80,00 €
TRIESTE VB     65,00 €
BERN VB     65,00 €

Ugoden nakup v tej ponudbi se začenja s petkom, 26. 1. 2024 ter poteka do 29. 2. 2024 oziroma do odprodaje zalog.

Da omogočimo nakup tudi na daljavo, smo pripravili fotografije (glej spodaj) obutve po nekaterih modelih in velikostnih številkah. Če vas zanimajo, nam pišite na info@proalp.si in se dogovorimo. Seveda so na razpolago do takrat, ko so prodani, o čemer vas pa bomo ob izkazanem interesu za nakup tudi obvestili. V prodajalnah pa so tudi še druge barvne kombinacije teh modelov, tako, da se za več informacij lahko obrnete tudi na poslovalnice.