BOSONOGE SUPERGE CONTACT S11 V KREM BELI IN ČRNI BARVI

Bosonoge superge Contact S11 so oblikovane po stopalu v velikostih od 36 do 45, v polovičnih velikostih in treh različnih širinah. Imajo raven podplat, prostoren prednji del in so izjemno upogljive, kar omogoča, da se v njih dobro počutite tudi po celodnevnem nošenju.

Pri razvoju čevlja smo želeli doseči, da se med obremenitvijo pri koraku stopalo prosto postavi po podlagi brez stranskih utesnitev. S tem ob vsakem koraku krepimo stopalne mišice in preko njih  mišice nog, hrbtenico in celotno telo.

So lahki, upogljivi, zračni, fleksibilni, trpežni in z odličnim oprijemom. Naši bosonogi čevlji CONTACT S11 so čevlji, s katerimi boste prav gotovo zadovoljni na svojih potepanjih. So prostorni v predelu prstov, nimajo dvignjenih pet in so izjemno upogljivi, kar v veliki meri prispeva k temu, da po celodnevni hoji v njih nimate utrujenih nog.

Čevlji so izdelani s šivano ˝štrobel˝ izdelavo, kar daje čevlju najboljšo prožnost.

Za gornji del  in podlogo uporabljamo najboljša mehka usnja, za notranjik pa 3-milimetrski sloj naravne ovčje volne, ki je tudi v sodobnem času najboljši izolator pred mrazom in toploto. V mrazu nas grejejo, v vročini pa ohranjajo prijetno temperaturo. S takimi vložki se veliko manj potite kot v kateremkoli drugem materialu, Naravna ovčja volna je tudi antiseptična ter se prečisti z zračenjem. 

Največja odlika čevlja pa je vendarle podplat iz vulkanizirane  gume, izdelan iz najboljše zmesi. Je protizdrsen in pa zelo dober proti obrabi. Ima 15 mm visok rob, kar omogoča hojo tudi po mokrem terenu. Različica z grobim podplatom ima dodan 0,5 cm debel podplat z grobim profilom za še boljši oprijem na neravni podlagi. Ravno tako nudi občutek bosonogih čevljev, stopalo pa nekoliko bolj zaščiti kot tanek 2,5 mm podplat in je zelo primeren tudi kot prvo bosonogo obuvalo.

Pri nošenju čevljev Contact ne boste občutili drobnih ostrih kamnov, noga pa bo pri vsakem koraku morala objeti podlago, kakor bi hodili bosi. Po določenem času nošenja teh čevljev dosežete bolj naravno obliko stopal in posledično boljšo držo celotnega telesa.

Izdelani so v Tržiču na Gorenjskem na trajnosten način iz lokalnih materialov, so trpežni in jih tudi servisiramo, da jih nosite leta dolgo.