ČEVLJI SO LEPO IN VREDNO DARILO

Ponovno vstopamo v veseli december: čas radosti, hvaležnosti in tudi obdarovanja. Z darili se svojim bližnjim zahvalimo, da jih imamo ob sebi in prav je, da jim podarimo nekaj lepega, nekaj iz srca.

Na tem mestu vas želimo spomniti, da so tudi čevlji lepo in vredno darilo, ki bodo z obdarovancem hodili še leta. Razumemo, da je kupovanje čevljev za svoje bližnje morda nekoliko nehvaležno delo, saj je dobro, da si jih obdarovanec pomeri in izbere sam. Svojim bližnjim lahko tako podarite Proalpov darilni bon s poljubnim zneskom, ki ga obdarovanec lahko unovči za katerikoli Proalpov izdelek.

V naši bogati ponudbi pohodnih, bosonogih in športno-elegantnih čevljev imamo čevlje za vsak okus. Vrednost darilnih bonov pa velja tudi za obutev narejeno po meri. Tako lahko z našimi darilnimi boni obujete še tako zahtevne oblike stopal ali pa z njimi navdušite tudi nekoliko bolj zahtevne stranke, ki si želijo čevlje v svoji lastni barvni kombinaciji. Podarite tokrat svojemu obdarovancu nekaj, kar ga bo na vas spominjalo na vsakem koraku!

Darilne bone lahko kupite in vnovčite na kateremkoli Proalpovem prodajnem mestu, v spletni trgovini ali pa nas kontaktirate na info@proalp.si oziroma po telefonu.