Dodatne informacije za pomoč pri izbiri prave širine bosonogih čevljev

V Proalpu vse bosonoge modele izdelujemo v treh različnih širinah ter polovičnih velikostih od 36 do 47. Za izbiro širine sta pomembni širini in obseg stopal, ki ju izmerimo na dveh mestih označenih na sliki.

Običajno je dovolj, da širino čevljev izberete na osnovi izmerjene širine stopal, če pa veste, da vaša stopala volumensko zelo izstopajo, pa nam na e-naslov info@proalp.si lahko pošljete še obseg in vam bomo svetovali.

Tri širine so:

  1. OZKA
  2. ŠIROKA
  3. PLUS (ta ima glede na ostali dve poleg širine tudi več prostora za palec)

Pri nakupu v fizični prodajalni Proalp boste videli, da imamo nekoliko drugačno poimenovanje; najožja širina se imenuje Ž kot ženska, srednja M kot moška, najširša pa je tudi PLUS, enako kot tu. 

Na spodnjih slikah vidite obliko kopit za posamezne širine, kar je najbolj nazoren prikaz, ki vam ga lahko ponudimo, da se lažje odločite.

OZKI

ŠIROKI

PLUS

V pomoč pri izbiri naj vam bo tudi informacija, da so vsi naši materiali za zgornji del zelo kvalitetni in se v začetku uporabe po potrebi razširijo in prilagodijo obliki stopal. Podplat je v celoti izdelan iz vulkanizirane gume. Del, ki je ob strani dvignjen, nima robu ter se brez težav razširi ob nekoliko širšem stopalu.

Za kakršnekoli dodatne informacije in svetovanje se vedno lahko obrnete na nas, najbolje na info@proalp.si ali katerikoli online klepetalnik.

Tabela velikosti