OBUTEV IZ MIKROFIBRE

Pri Proalpu uporabljamo provovrstno mikrofibro za izdelavo veganske različice večine naših modelov.

Material mikrofibra so strokovnjaki razvili, kot že ime pove, iz mikrovlaken. Ta so kar najbolj podobno postavljena, kot pri usnju, le da so pri mikrofibri na celotnem materialu enako močna. Kvalitetna mikrofibra prav tako »diha« kot usnje in je zato primerna za vsakdanjo nošnjo.

Ne smemo pa pozabiti, da je ta material mogoče dobiti v zelo kvalitetni varianti, ki je močno zračno prepustno ali v zelo zaprti varianti, ki ne »diha«. Pri nas seveda prisegamo na najbolj kvalitetnega italijanskega proizvajalca.

iz mikrofibre lahko izdelamo tako čevlje za vsakdan kot pohodno obutev, s to razliko, da za pohodno obutev uporabimo debelejšo varianto. Seveda te čevlje podložimo prav tako z mikrofibro, s tem so ti čevlji izdelani popolnoma brez živalske kože. Tako so primerni tudi za tiste, ki prisegajo na neživalske materiale. Iz mikrofibre izdelujemo tudi novo linijo bosonoge obutve Contact.

V ponudbi imamo približno 20 različnih barv mikrofibre. Gladki sta črna in rjava, brušenih pa je na razpolago več različnih odtenkov. Za barvo vaših čevljev se lahko individualno dogovorimo.

Prikaz vseh 17 rezultatov

Prikaži stranski meni
Filtriraj po velikosti