ODPRLI SMO NOVO PRODAJALNO V PLANETU TUŠ V CELJU

PRODAJALNI PROALP V PLANETIH TUŠ KRANJ IN CELJE

Obutev Proalp lahko kupite v dveh Proalpovih prodajalnah v Celju in Kranju, kjer se našim kupcem maksimalno posvetimo. Na izbiro imamo vse modele obutve Proalp v vseh številkah, tudi polovičnih.

Vzamemo si dovolj časa, da skupaj z vami ugotovimo pravo velikostno številko ter, če je potrebno, izmerimo vaše noge in vam naredimo obutev Proalp po meri. Svetujemo vam glede uporabe in nege obutve ter se prilagodimo vašim željam glede barvnih kombinacij.

Naše glavno vodilo je, da dobite obutev, v kateri se boste udobno gibali, pogled na svoje obute noge pa vas bo razveselil.

Ker obutev Proalp izdelujemo sami, imamo možnost, da vam jo do določene mere tudi naknadno korigiramo.

Prodajalno smo v celoti opremili z masivnim macesnovih lesom, ki je lepa podlaga za vse barvne kombinacije razstavljene obutve.

Lepo vabljeni v naši prodajalni! 

Odprti smo vsak dan. V Kranju od ponedeljka do petka od 10.00 do 20.00, v soboto od 9.00 do 19.00, v nedeljo od 9.00 do 12.00. V Celju pa vsak dan od ponedeljka do sobote od 9.00 do 21.00, v nedeljo pa od 9.00 do 15.00.

SEJMI

Že tradicionalno prihajamo na Ribniški sejem suhe robe in Šuštarsko nedeljo v Tržiču, ki sta oba vsako leto prvo nedeljo v septembru.

Razstavljamo tudi na jesenskem sejmu Narava zdravje v Ljubljani ter spomladi v Celju na Altermedu.

Vegansko obutev predstavljamo na Vegafestu začetek maja v Ljubljani.

Vabimo vas, da nas na sejmih obiščete ter si našo obutev ogledate, pomerite, kupite, naročite … lahko pa pridete le na posvet in klepet:) – vseh vas bomo veseli.

SPLETNA TRGOVINA PROALP

Tudi preko spletne trgovine si lahko izberete pravo obutev zase, saj smo jo opremili z informacijami o tem, kako izbrati ustrezno velikostno številko oz. izmeriti noge.  Vsi artikli so opremljeni s fotografijami in opisi ter so pregledno razdeljeni v kategorije. Če imate pri nakupu kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate na e-naslov info@proalp.si ali v zasebno Facebook sporočilo. Z veseljem vam bomo svetovali.