PRODAJALNA PROALP, PLANET TUŠ KRANJ

V prodajalni Proalp v Planetu Tuš v Kranju se našim kupcem maksimalno posvetimo. Na izbiro imamo vse modele čevljev Proalp v vseh številkah, tudi polovičnih.

Vzamemo si dovolj časa, da skupaj z vami ugotovimo pravo velikostno številko ter, če je potrebno, izmerimo vaše noge in vam naredimo obutev po meri. Svetujemo vam glede uporabe in nege obutve ter se prilagodimo vašim željam glede barvnih kombinacij.

Naše glavno vodilo je, da dobite obutev, v kateri se boste udobno gibali, pogled na svoje obute noge pa vas bo razveselil.

Ker sami izdelujemo obutev, imamo možnost, da vam jo do določene mere tudi naknadno korigiramo.

Prodajalno smo v celoti opremili z masivnim macesnovih lesom, ki je lepa podlaga za vse  barvne kombinacije razstavljene obutve.

Lepo vabljeni v našo prodajalno! Če živite preveč stran iz Kranja, da bi nas obiskali kadarkoli, pa obisk združite z izletom na Gorenjsko!

Odprti smo vsak dan; od ponedeljka do petka od 10.00 do 20.00, v soboto od 9.00 do 19.00, v nedeljo od 9.00 do 12.00.

SEJMI

Že tradicionalno prihajamo na Ribniški sejem suhe robe in Šuštarsko nedeljo v Tržiču, ki sta oba vsako leto prvo nedeljo v septembru.

Razstavljamo tudi na jesenskem sejmu Narava zdravje v Ljubljani ter novem Vseslovenskem sejmu v Šentvidu pri Stični (spomladi in jeseni).

V letu 2018 imamo namen sodelovati še na jesenskem sejmu v Gradcu in božičnem v Milanu.

Vegansko obutev od letos dalje predstavljamo na Vegafestu začetek maja v Ljubljani.

Vabimo vas, da nas na sejmih obiščete ter si našo obutev ogledate, pomerite, kupite, naročite … lahko pa pridete le na posvet in klepet:) – vseh vas bomo veseli.

SPLETNA TRGOVINA PROALP

Tudi preko spletne trgovine si lahko izberete pravo obutev zase, saj smo jo opremili z informacijami o tem, kako izbrati ustrezno velikostno številko oz. izmeriti noge.  Vsi artikli so opremljeni s fotografijami in opisi ter so pregledno razdeljeni v kategorije. Če imate pri nakupu kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate na e-naslov info@proalp.si ali v zasebno Facebook sporočilo. Z veseljem vam bomo svetovali.