Vsa naša prodajna mesta so ponovno odprta in vas lepo vabimo, da nas obiščete!

PRODAJALNI PROALP V PLANETIH TUŠ KRANJ IN CELJE

PROALPOVA TRGOVINICA SUPERNOVA LJUBLJANA RUDNIK

Obutev Proalp lahko kupite v dveh Proalpovih prodajalnah v Celju in Kranju ter v Supernovi na Rudniku v Ljubljani. Povsod se našim kupcem maksimalno posvetimo. Na izbiro imamo vse modele obutve Proalp v vseh številkah, tudi polovičnih.

Vzamemo si dovolj časa, da skupaj z vami ugotovimo pravo velikostno številko ter, če je potrebno, izmerimo vaše noge in vam naredimo obutev Proalp po meri. Svetujemo vam glede uporabe in nege obutve. Ker obutev Proalp izdelujemo sami, imamo možnost, da vam jo do določene mere tudi naknadno korigiramo.

Prodajalne smo v celoti opremili z masivnim macesnovih lesom, ki je lepa podlaga za vse barvne kombinacije razstavljene obutve.

Lepo vabljeni v naše prodajalne! 

Naše poslovalnice so ODPRTE OD PONEDELJKA DO SOBOTE, v nedeljo pa so zaprte. V Kranju imamo odprto od ponedeljka do petka od 10.00 do 20.00, v soboto od 9.00 do 19.00. V Celju vsak dan od ponedeljka do sobote od 9.00 do 21.00. V Ljubljani pa od ponedeljka do petka od 9.00 do 21.00, v soboto od 8.00 do 21.00.

SPLETNA TRGOVINA PROALP

Tudi preko spletne trgovine si lahko izberete pravo obutev zase, saj smo jo opremili z informacijami o tem, kako izbrati ustrezno velikostno številko oz. izmeriti noge.  Vsi artikli so opremljeni s fotografijami in opisi ter so pregledno razdeljeni v kategorije. Če imate pri nakupu kakršnokoli vprašanje, nas lahko kontaktirate na e-naslov info@proalp.si ali v zasebno Facebook sporočilo. Z veseljem vam bomo svetovali.