PROALPOV PAKET ZDRAVJA; prihranek 20 do 25 EUR za nakup pohodnih in bosonogih čevljev

Proalpov paket zdravja je naša ponudba, da naredite nekaj zase! Stopala in njihovo zdravje namreč pomembno vplivajo na naše celostno zdravje. Z izbiro prave obutve ohranjamo in povečujemo njihovo vitalnost in izboljšujemo kvaliteto našega življenja. O izbiri prave obutve pišemo v članku Kako oblika čevljev vpliva na delovanje stopal.

Za kvalitetno pohodništvo so dobri čevlji bistvenega pomena … v Proalpu jih imamo:) in si jih lahko ogledate v spletni trgovini.

S čvrstimi in razvitimi stopali precej bolje nosimo pohodne čevlje. Naša stopala se krepijo, ko so aktivna in svobodna, da trenirajo sebi naravno gibanje. To omogoča bosa hoja, ki pa je dostikrat težko izvedljiva, zato smo razvili čevlje, ki v največji možni meri posnemajo boso hojo: PROALP CONTACT 👣.  V kombinaciji s pohodnimi čevlji Proalp Contact je to Proalpov paket zdravja:). 

Preizkusili smo, da so naši pohodni čevlji v kombinaciji s Contactom odlična oprema za pohodništvo. Obujte PROALP CONTACT za tisoče vsakodnevnih korakov in za lažje terene med turami pohodne čevlje zamenjajte s Contactom in ZAČUTITE TLA POD NOGAMI NA NOV NAČIN!

Za nakup Proalpovih pohodnih čevljev Kofce, Stol ali Kanin v Proalpovem paketu zdravja z modelom Contact vam ponujamo DOBRO CENO. Za nakup obeh modelov skupaj boste prihranili 20 do 25 EUR.

Nakup lahko opravite v prodajalnah Proalp v Planetih Tuš Kranj in Celje ter v Supernovi na Rudniku v Ljubljani, naročilo pa lahko oddate tudi na info@proalp.si ali v zasebno Facebookovo sporočilo.

Če si želite več informacij o Proalpovih pohodnih čevljih si preberite še Poletov test Proalpove pohodne obutve in oceno Marina Medaka, avtorja Malih avantur.