Poletna doživetja s Proalpom

V svojih poletnih doživetjih marsikdo nosi tudi obutev Proalp. Večkrat nam kdo izmed vas pošlje zanimive vtise in fotografije z doživetij, ko ste nosili našo obutev. Z veseljem jih pogledamo.

Že četrto poletje zapored smo izpeljali akcijo Poletna doživetja s Proalpom, v kateri želimo spodbuditi vse, ki v poletnih dneh nosite katerokoli obutev Proalp, da nam pošljete svoje fotografije in kratek komentar s pohodniških poti, potovanj in drugih doživetij v naši obutvi. Najbolj zanimive objavimo na Proalpovi Facebook strani ter izberemo enega, ki ga nagradimo s parom čevljev Proalp.  

Do sedaj smo v Poletnih doživetjih s Proalpom podarili par pohodnih čevljev Kofce. Letos pa bo to prvič par bosonogih čevljev Proalp Contact, ki omogoča maksimalen stik stopal s terenom. Pri nošenju čevljev Contact ne boste občutili drobnih ostrih kamnov, noga pa bo pri vsakem koraku objela podlago. Podobno kot bi hodili bosi. 

Nagradna akcija traja do 30. septembra. Fotografije in vtise zbiramo na e-naslovu proalp@proalp.si.

Zmagovalci dosedanjih Poletnih doživetij s Proalpom so objavljeni na Proalpovi Facebook strani, spodaj pa je galerija prispelih fotografij.

Nekaj prejetih fotografij: