splošno

Poletna doživetja s Proalpom

V svojih poletnih doživetjih marsikdo nosi tudi obutev Proalp. Večkrat nam kdo izmed vas pošlje zanimive vtise in fotografije z doživetij, ko ste nosili našo obutev. Z veseljem jih pogledamo.

Že četrto poletje zapored vas vabimo k sodelovanju v poletni akciji Poletna doživetja s Proalpom. V njej želimo spodbuditi vse, ki v poletnih dneh nosite katerokoli obutev Proalp, da nam pošljete svoje fotografije in kratek komentar s pohodniških poti, potovanj in drugih doživetij v naši obutvi. Najbolj zanimive objavimo na Proalpovi Facebook strani ter izberemo enega, ki ga nagradimo s parom čevljev Proalp.  V letu 2018 smo zaradi vašega dobrega odziva, poleg čevljev podarili tudi Proalpov darilni bon v vrednosti 50 EUR.

Kot prvo nagrado v Poletnih doživetjih s Proalpom smo do sedaj podarili par pohodnih čevljev Kofce. Letos pa bo nagrada prvič par bosonogih čevljev Proalp Contact, ki omogočajo maksimalen stik stopal s terenom. Pri nošenju čevljev Contact ne boste občutili drobnih ostrih kamnov, noga pa bo pri vsakem koraku objela podlago. Podobno kot bi hodili bosi. 

Nagradna akcija traja do 30. septembra. Fotografije in vtise zbiramo na e-naslovu proalp@proalp.si, v objavah obiskovalcev na Facebook strani @proalpobutev in na Instagramu pod #poletnadozivetjasproalpom in #proalp.

Zmagovalci Poletnih doživetij s Proalpom 2018 so objavljeni na Proalpovi Facebook strani, spodaj pa si oglejte nekaj prispelih fotografij.