splošno

Sejmi so potujoča Proalpova prodajalna

Pri Proalpu iz Tržiča izdelujemo obutev iz prvovrstnih materialov (italijanskih in slovenskih), na osnovi lastnega razvoja in veliko mednarodnih izkušenj.

Svetovanje ob nakupu obutve, izdelava po meri in tudi veliko komunikacije vam nudimo v prodajalni Proalp v Planetu Tuš Kranj. Čeprav je odprta vse dni v tednu, pa je za marsikoga predaleč, da bi jo obiskal. Upamo, da se svojim kupcem približamo tudi na tak način, da sodelujemo na sejmih.

Že tradicionalno prihajamo na Ribniški sejem suhe robe in Šuštarsko nedeljo v Tržiču, ki sta oba vsako leto prvo nedeljo v septembru. Razstavljamo tudi na jesneskem sejmu Narava zdravje v Ljubljani ter novem Vseslovenskem sejmu v Šentvidu pri Stični (spomladi in jeseni). Vegansko obutev od letos dalje predstavljamo na Vegafestu začetek maja v Ljubljani. V letu 2018 imamo namen sodelovati še na jesenskem sejmu v Gradcu in božičnem v Milanu.

Vabimo vas, da nas na sejmih obiščete, če so vam bolj dostopni kot naša prodajalna v Kranju, ter si tam našo obutev ogledate, pomerite, kupite, naročite … lahko pa pridete le na posvet in klepet:) – vseh vas bomo veseli.