Retro (brušeno usnje)

Retro (brušeno usnje)

Proizvajalec:Proalp
Šifra artikla:15141043moderrum
Dobavljivost:Na zalogi
Cena: 169,00€ Cena brez DDV: 138,52€
Barve in druge različice artikla
Retro (brušeno usnje) Retro (brušeno usnje) Retro (brušeno usnje) Retro (brušeno usnje) Retro (brušeno usnje)

Možnosti

* Moška obutev - velikost:

Opis

Ime Retro pove, da so podobne čevlje v Tržiču izdelovali že pred stotimi leti. Mi smo jih seveda malo priredili, jim dali večjo prožnost in inovativnost v barvnih kombinacijah, ohranili pa smo izredno trpežnost in prostornost. Izdelani so v dveh izdelavah: flex- šivani in lepljeni v enem čevlju.

Retro so seveda tudi najboljši materiali, ki so bili že v starih časih odlika teh čevljev. V zgornji del vgrajujemo najboljša vodoodbojna usnja, povsem usnjena - iz telečjega ali ovčjega usnja – je tudi podloga in vsa ojačila. Retro čevlji povsem »dihajo«, za kar smo poskrbeli z opetnicami in notranjikom iz naravnih materialov.

Vmesni podplat je iz izolativne mikroporozne gume, spodnji podplat pa iz kvalitetne profilirane surove gume Vibram. Na pogled je čevelj robusten in ko ga obujemo,  spoznamo, da je prožnost ena od njegovih glavnih karakteristik.

Čevlje Retro nosimo čez vse leto v modernem gorenjskem stilu, ki je značilen za ves alpski svet od Cortine, Innsbrucka, St. Moritza do Chamonixa. Poleg se seveda poda kakšen volnen pulover ali pa vsakodnevna trendovska oblačila.

Tako kot pri naših drugih modelih tudi pri Retru ustvarjamo veliko barvno raznovrstnost, ki jo kombiniramo z zgornjimi usnji, vmesnimi podplati in inovativnimi vezalkami.

Z modelom Retro boste dobro opazni že na daljavo, saj izgledajo naravni, trpežni, zračni in  barvno usklajeni. To pa so atributi za vrhunski čevelj.     

Sestava:
Zgornji del: usnje
Podloga: usnje
Podplat: guma

Ocene (0)

Napišite opisNote: HTML is not translated!

Slabo           Dobro