Retro M

Retro M

Proizvajalec:Proalp
Šifra artikla:15141043mrjavrdec
Dobavljivost:Na zalogi
Cena: 184,00€ Cena brez DDV: 150,82€
Barve in druge različice artikla
Retro M

Možnosti

* Ženska obutev - velikost:

* Otroška obutev - velikost:

* Moška obutev - velikost:

Opis

Ime Retro pove, da so podobne čevlje v Tržiču izdelovali že pred stotimi leti. Mi smo jih seveda malo priredili, jim dali večjo prožnost in inovativnost v barvnih kombinacijah, ohranili pa smo izredno trpežnost in prostornost. Izdelani so v dveh izdelavah: flex- šivani in lepljeni v enem čevlju.

Vmesni podplat ter podplat sta iz lahke mikroporozne gume, zaradi česar je čevelj prožen. Na pogled je čevelj robusten in ko ga obujemo,  spoznamo, da je prožnost ena od njegovih glavnih karakteristik.

Čevlje Retro nosimo čez vse leto v modernem gorenjskem stilu, ki je značilen za ves alpski svet od Cortine, Innsbrucka, St. Moritza do Chamonixa.

Tako kot pri naših drugih modelih tudi pri Retru ustvarjamo veliko barvno raznovrstnost.

Z modelom Retro boste dobro opazni že na daljavo, saj izgledajo trpežni, zračni in  barvno usklajeni. To pa so atributi za vrhunski čevelj.     

Material mikrofibra so strokovnjaki razvili, kot že ime pove, iz mikrovlaken, ki so kar najbolj podobno postavljena, kot pri naravnem usnju, le da so pri mikrofibri na celotnem materialu enako močna. Kvalitetna mikrofibra prav tako »diha« kot usnje in je zato primerna za vsakdanjo nošnjo. Ne smemo pa pozabiti, da je ta material mogoče dobiti v zelo kvalitetni varianti, ki je močno zračno prepustno ali v zelo zaprti varianti, ki ne »diha«.

Pri nas seveda prisegamo na najbolj kvalitetnega italijanskega proizvajalca.Seveda te čevlje podložimo prav tako z mikrofibro, s tem so ti čevlji izdelani popolnoma brez živalske kože in tako primerni za tudi za tiste, ki prisegajo na neživalske materiale.

Sestava:
Zgornji del: mikrofibra
Podloga: mikrofibra
Podplat: guma

Ocene (0)

Napišite opisNote: HTML is not translated!

Slabo           Dobro