Verona z volneno podlogo

Verona z volneno podlogo

Proizvajalec:Proalp
Šifra artikla:14151010volnasiv
Dobavljivost:Na zalogi
Cena: 100,90€ Cena brez DDV: 82,70€
Barve in druge različice artikla
Verona z volneno podlogo Verona z volneno podlogo Verona z volneno podlogo Verona z volneno podlogo

Možnosti

* Obutev:

* Velikost:

Opis

Volneno podlogo všijemo v model Verona po naročilu, vzorec in barvno kombinacijo pa si izberete v naši ponudbi in naročilo napišete na info@proalp.si.

Posebnost čevljev Verona je raznolikost barvnih kombinacij. Naravni materiali in športno-elegantna oblika ponujajo udobje, zračnost in estetiko za vsak okus. Nosite jih lahko v pomladnih in jesenskih dneh ter suhem zimskem vremenu.

Novo različico smo naredili z volneno podlogo in vložkom, ki nudita dodatno toploto v zimskih dneh. Naše noge se ne potijo, saj je ovčja dlaka odličen izolator in ustvarja toplo, prijetno klimo v čevlju. Volneno podlogo všijemo po naročilu v barvno različico po vašem izboru.

Zgornji del je narejen iz usnja. Vložek je vstavljen brez lepljenja, kar zagotavlja odlično zračnost. Zračni in trpežni pa so čevlji Verona tudi zaradi šivane izdelave (flex tehnologija), ki je najstarejši način izdelave čevljev. Čevlje Verona lahko izberete v klasičnih in umirjenih barvnih kombinacijah ali pa si svojo garderobo popestrite z izbiro živahnih barv.

Sestava:
Zgornji del: usnje
Podloga: volna
Podplat: ekspandirana guma

 

Ocene (0)

Napišite opisNote: HTML is not translated!

Slabo           Dobro