Prodajalna Proalp

Objavljeno dne: Februar 15, 2018 .

V prodajalni Proalp v Planetu Tuš v Kranju se našim kupcem maksimalno posvetimo. Na izbiro imamo vse modele čevljev Proalp v vseh številkah, tudi polovičnih. Vzamemo si dovolj časa, da skupaj z vami ugotovimo pravo velikostno številko ter, če je potrebno, izmerimo vaše noge in vam naredimo obutev po meri. Svetujemo vam glede uporabe in nege obutve ter se prilagodimo vašim željam glede barvnih kombinacij. Naše glavno vodilo je, da dobite obutev, v kateri se boste udobno gibali, pogled na svoje obute noge pa vas bo razveselil.  Ker sami izdelujemo obutev, imamo možnost, da vam jo do določene mere tudi naknadno korigiramo.

Prodajalno smo v celoti opremili z masivnim macesnovih lesom, ki je lepa podlaga za vse  barvne kombinacije razstavljene obutve.

Lepo vabljeni v našo prodajalno! Če živite preveč stran iz Kranja, da bi nas obiskali kadarkoli, pa obisk združite z izletom na Gorenjsko. Odprti smo vsak dan; od ponedeljka do petka od 10.00 do 20.00, v soboto od 9.00 do 19.00, v nedeljo od 9.00 do 12.00.