Aktualno

Objavljeno dne: Januar 22, 2017 .

Pri Proalpu intenzivno preizkušamo in počasi uvajamo linijo obutve izdelane iz prvorazredne mikrofibre.

Material mikrofibra so strokovnjaki razvili, kot že ime pove, iz mikrovlaken, ki so kar najbolj podobno postavljena, kot pri naravnem usnju, le da so pri mikrofibri na celotnem materialu enako močna. Kvalitetna mikrofibra prav tako »diha« kot usnje in je zato primerna za vsakdanjo nošnjo. Ne smemo pa pozabiti, da je ta material mogoče dobiti v zelo kvalitetni varianti, ki je močno zračno prepustno ali v zelo zaprti varianti, ki ne »diha«. Pri nas seveda prisegamo na najbolj kvalitetnega italijanskega proizvajalca.

iz...

Objavljeno dne: Oktober 29, 2016 .

O kvalitetni obutvi je Matej Slapar spregovoril v oddaji Dobro jutro na TVSlo1, 21. oktobra 2016, posnetek si oglejte na spodnji povezavi:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174432994

Objavljeno dne: Avgust 09, 2015 .

Čevlji so lepo in vredno darilo, a smo pri nakupu za druge ljudi običajno v zadregi, saj težko izberemo pravi model in velikost, zato vam predlagamo, da podarite darilni bon za nakup naše obutve. Izberete lahko poljubno vrednost bona ali pa kar določen model. Darilne bone dobite na naših prodajnih mestih oz. jih naročite na info@proalp.si.

 

 

 

 

Objavljeno dne: Januar 09, 2015 .

O izbiri dobre obutve in njeni negi je Matej Slapar svetoval v oddaji Dobro jutro v petek, 9. januarja, na 1. programu TV Slovenija.

Oddajo si lahko ogledate na tej povezavi: povezava

Objavljeno dne: Januar 09, 2015 .

Pisani čevlji so zapolnili tržno nišo. Delo, 13. dec. 2014

Povezava do objavljenega članka

  • Matična prodajalna Proalp v Planetu Tuš Kranj (Cesta Jake Platiše 18),  pon - pet 10.00 do 20.00, sob 9.00 do 19.00, ned 9.00 do 12.00

 

  • Šuštarska nedelja v Tržiču (prva nedelja v septembru)
  • Kmetijsko obrtni sejem Komenda (spomladi in jeseni)
  • Ribniški semenj suhe robe in lončarstva (prva nedelja v septembru)
  • Mihaelov sejem v Mengšu (zadnji vikend septembra)
  • Sejem Narava zdravje v Ljubljani (jesen)

 

  • Spletna trgovina http://www.proalp.si
  • Z društvi in podjetji se dogovorimo za individualno naročilo, v obutev lahko vtisnemo vaš logotip.
  • Naše izdelke lahko naročite tudi preko e-pošte...

Objavljeno dne: November 09, 2014 .

Kaj obutev naredi kvalitetno?

Obutev naredijo kvalitetno naravni, preizkušeni materiali in ergonomska oblika, da čevlji niso utesnjeni in nimajo previsoke pete, ortopedi svetujejo največ 32 mm. Razlike so glede na to, za kakšen namen rabimo čevlje, za nepravilne oz. neravne terene (trekking ipd) mora biti čevelj močnejši, torzijsko bolj stabilen in tudi trši v predelu podplata. Za vsakdanjo rabo se priporočajo lažji čevlji, zračni in prožni, izdelani iz naravnih materialov, da dosežemo v čevlju prijetno klimo. Seveda pa naravno usnje zahteva malo več nege, kar se nam obrestuje pri vsakdanjem nošenju. Za ekstremno mokre...