Blog

Proalp je blagovna znamka obutve iz prvovrstnih materialov. Zaradi prijazne oblike se boste v njih udobno počutili, tudi če jih boste obuli za ves dan. Naši čevlji so zračni in trpežni, ker so šivani (flex tehnologija), kar je najstarejši način izdelave čevljev, ter ročno narejeni, kar jim daje še večjo dodano vrednost. Uporabljamo najboljša, preizkušena in okolju prijazna italijanska usnja. Znano je, da barve naše garderobe pomembno vplivajo na razpoloženje, zato si lahko v pestri izbiri barv naših čevljev vsakdo izbere svojo najljubšo barvno kombinacijo.

Rdeča nit v proizvodnji naših čevljev sta dva programa. Prvi je...

Objavljeno dne: Jan 02, 2018 .

Objavljeno dne: Feb 15, 2018 .

V prodajalni Proalp v Planetu Tuš v Kranju se našim kupcem maksimalno posvetimo. Na izbiro imamo vse modele čevljev Proalp v vseh številkah, tudi polovičnih. Vzamemo si dovolj časa, da skupaj z vami ugotovimo pravo velikostno številko ter, če je potrebno, izmerimo vaše noge in vam naredimo obutev po meri. Svetujemo vam glede uporabe in nege obutve ter se prilagodimo vašim željam glede barvnih kombinacij. Naše glavno vodilo je, da dobite obutev, v kateri se boste udobno gibali, pogled na svoje obute noge pa vas bo razveselil.  Ker sami izdelujemo obutev, imamo možnost, da vam jo do določene mere tudi naknadno...

Objavljeno dne: Jan 22, 2017 .

Pri Proalpu intenzivno preizkušamo in počasi uvajamo linijo obutve izdelane iz prvorazredne mikrofibre.

Material mikrofibra so strokovnjaki razvili, kot že ime pove, iz mikrovlaken, ki so kar najbolj podobno postavljena, kot pri naravnem usnju, le da so pri mikrofibri na celotnem materialu enako močna. Kvalitetna mikrofibra prav tako »diha« kot usnje in je zato primerna za vsakdanjo nošnjo. Ne smemo pa pozabiti, da je ta material mogoče dobiti v zelo kvalitetni varianti, ki je močno zračno prepustno ali v zelo zaprti varianti, ki ne »diha«. Pri nas seveda prisegamo na najbolj kvalitetnega italijanskega proizvajalca.

iz...

Objavljeno dne: Okt 29, 2016 .

O kvalitetni obutvi je Matej Slapar spregovoril v oddaji Dobro jutro na TVSlo1, 21. oktobra 2016, posnetek si oglejte na spodnji povezavi:

http://4d.rtvslo.si/arhiv/dobro-jutro/174432994

Objavljeno dne: Avg 09, 2015 .

Čevlji so lepo in vredno darilo, a smo pri nakupu za druge ljudi običajno v zadregi, saj težko izberemo pravi model in velikost, zato vam predlagamo, da podarite darilni bon za nakup naše obutve. Izberete lahko poljubno vrednost bona ali pa kar določen model. Darilne bone dobite na naših prodajnih mestih oz.jih naročite v tej spletni trgovini.

 

 

 

 

Objavljeno dne: Jan 09, 2015 .

O izbiri dobre obutve in njeni negi je Matej Slapar svetoval v oddaji Dobro jutro v petek, 9. januarja, na 1. programu TV Slovenija.

Oddajo si lahko ogledate na tej povezavi: povezava